2CV Bourgogne Tours...

 

 


Wat is er Franser dan een 2CV? 

Wijngaarden natuurlijk!
Dus een combinatie van beide klinkt helemaal goed! 

De organisatie 2CV Bourgogne Tours laat je op een verrassende manier kennismaken met de prachtige binnenlanden van Frankrijk.

In alle vrijheid rijden, waar de wind je heen brengt. Het dak open, genieten van de zon, het magnifieke uitzicht over de wijnvelden, de lokale specialiteiten, met een wijntje op het terras naar de ondergaande zon kijken die het landschap in vuur en vlam zet… Ontdek de authentieke Bourgogne per 2CV. 

Onder het regelmatige ronken van de motor bewonder je de meest afgelegen plekjes en dring je door tot in het hart van deze mooie regio.

Je kunt bij 2CV Bourgogne Tours een auto huren per dagdeel, dag of weekend. Waarschijnlijk ook wel langer, maar daarvoor moet je even apart informeren bij de organisatie, die Beaune als vertrekpunt hanteert. Wil je het helemaal idyllisch maken dan is het bovendien mogelijk om een rijk gevulde picknickmand erbij te boeken. Je kunt zelf op avontuur uitgaan en je eigen route uitstippelen, maar er is ook de optie om gebruik te maken van een vooraf uitgezet parcours dat je langs allerlei leuke adresjes leidt. Ook leuk: met een groep per 2CV door de Bourgogne rijden.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de Bourgogne per 2CV!Reisvaker op Social Media


06 - 55 521 634